
נרשום את החברה שלך במהירות וללא כל התעסקות ובירוקרטיה מצידך!
רישום חברה בע"מ באינטרנט ברשם החברות באופן פשוט ומהיר.
נכין עבורך את כל המסמכים לצורך רישום חברה, אימות חתימה ע"י עו"ד וקבלת תעודת התאגדות ומספר חברה.
התחל את ההליך אצלנו בפברואר 2019 – נחסוך לך כ-500 ש"ח בתשלום האגרה הקלנדרית ונדאג שתקבל מספר ח.פ. בין הראשונה בישראל.
מעל 1,000 חברות נרשמו באמצעות הפלטפורמה
499₪ + מע"מ
10% הנחה לרוכשים את חבילת הקמת החברה עד סוף פברואר הירשמו עכשיו בחינם וקבלו קוד קופון!
טיפ חשוב: על מנת שתחסוך כ-500 ש"ח באגרת רשם החברות יש לשים לב בתשלום אונליין באתר הרשם לאגרה המופחתת (רישום מקוון) של 2,176 ש"ח במקום 2,645 ש"ח.
הכנת כל המסמכים הנדרשים לצורך רישום חברה מקוון:
עם לקוחותינו נמנים יזמים שהקימו חברות במגוון תחומים:
אנו נמצאים בעולם דיגיטלי, דבר ההופך תהליכים רבים לפשוטים יותר ואחד מהם הינו רישום חברה באינטרנט. למרות שהתהליך של רישום חברה בע"מ באינטרנט הוא מהיר ופשוט יש לשקול היטב מהו הזמן הנכון לביצוע הפרוצדורה. התזמון הנכון לרישום חברה יהיה כאשר ישנם הכנסות או הוצאות משמעותיות בגינן רוצים להוציא חשבוניות, מתחילים בגיוס עובדים, כאשר קיימים משקיעים פוטנציאלים או כאשר מבקשים לרשום פטנט. במידה והחלטתם לרשום את החברה לקראת סוף השנה (דצמבר), כדאי לשקול להמתין לינואר על מנת לחסוך בתשלום אגרה שנתית לרשם החברות שהינה קלנדרית.
במצב קלאסי של חברת סטארט-אפ עם שני שותפים מייסדים: הון המניות הרשום (סה"כ המניות בחברה) יהיה 1,000,000 מניות בעלות 0.01 ₪ ערך נקוב כל אחת. הון המניות המוקצה (המניות המוקצות לבעלי המניות ולפיהן נחלקים האחוזים בחברה) יהיה 100,000 כך שלכל מייסד המחזיק 50% בחברה יוקצו 50,000 מניות. ההון הרשום הינו גדול יותר על מנת שישארו מספיק מניות (במקרה הנ"ל 900,000) כדי להקצות בעתיד למשקיעים, שותפים או עובדים. רישום כזה יחסוך בפרוצדורות משפטיות של הגדלת הון מניות בעתיד ודיווחים מיותרים לרשם.
כשמדובר בסטארט-אפ צעיר עם שותפים ולא במצב של הקמת חברת יחיד, מבחינה עסקית ומשפטית הסכם המייסדים נועד בעיקר לעשות סדר ראשוני בין כל מייסדי הסטארטאפ זכויותיהם וחובותיהם. זהו הבסיס העסקי והמסמך אליו יחזרו היזמים בכמה וכמה נקודות במהלך חיי המיזם על מנת שהכל יעבוד כשורה כפי שהוסכם מראש. לצד הסכם המייסדים קיים מסמך ראשוני בתחילת חיי החברה בדמות תקנון החברה אשר אותו שולחים לרשם החברות בעת הרישום אונליין. שימו לב, כי ניתן להסתפק בתקנון סטנדרטי ופשוט של הרשם. בנוסף, חברת סטארט-אפ היא חברה מאוד דינאמית לכן כאשר כותבים את התקנון יהיה מומלץ לרשום במטרות החברה: "כל עיסוק חוקי" על מנת לא להגביל את הפעילות בעתיד.(קראו עוד אודות הסכם מייסדים לסטארטאפ).
שם החברה שאתם בוחרים צריך להיות חדש ושונה מכל שם חברה אחר הקיים במאגר רשם החברות. על מנת לא לבזבז זמן ולקבל תשובה שלילית מרשם החברות מה שיכול לדחות את הרישום, תוכלו לחפש מראש אם קיים כבר שם זהה או אם קיים דמיון בין השם שבחרתם לשם חברה אחר במאגר של Ettorney. כך תוכלו להתייעל ולחסוך בזמן יקר עבור רישום חברה מקוון לסטארטאפ שלכם.
גם בתהליך פתיחת חשבון בנק לחברה בע"מ יש בירוקרטיה רבה המבזבזת זמן יקר עבור הסטארט-אפ שלכם. קיימות דרישות שונות מבנקים שונים ואף מסניפים שונים, החל מאישורי עורכי-דין, מסמכים רבים להגשה ועד פרוטוקול זכויות חתימה של בעלי המניות. מומלץ לבקש מסניף הבנק שבחרתם שישלח לכם באימייל את סט המסמכים וההוראות ורלהעביר לטיפול Ettorney עוד בטרם נרשמה החברה על מנת שביום הרישום וקבלת הח.פ כל מסמכי הבנק יהיו כבר מוכנים לפתיחת החשבון ותוכלו כבר להתחיל ולהפקיד מזומנים בחשבון.
פתיחת תיק ברשויות מע"מ /מס הכנסה לחברה בע"מ ללא צורך בהגעה פיזית למשרדי הרשויות! נציג יגיע עד אלייך על מנת להחתים אותך על כל הטפסים הדרושים!
פתיחת חשבון בנק לחברה בע"מ בסניף הבנק בו תבחרו. הכנת כל המסמכים ואישורי העו"ד לצורך פתיחת החשבון.